Redaktor PNGRedaktori PNG: Si të redaktoni një PNG në internet

1. Për të modifikuar një PNG, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

2. Dosja juaj do të hapet

3. Ju do të jeni në gjendje të redaktoni PNG tuaj në internet

4. Pasi të keni mbaruar me modifikimin e PNG-së tuaj, mund ta ruani atë.

Redaktori PNG

Vlerësoni këtë mjet
3.1/5 - 35 vota