Уредник на PNGPNG уредник: Како да уредувате PNG онлајн

1. За да уредите PNG, повлечете и испуштете или кликнете на нашата област за поставување за да ја поставите датотеката

2. Вашата датотека ќе се отвори

3. Ќе можете да го уредувате вашиот PNG онлајн

4. Откако ќе завршите со уредување на вашиот PNG, можете да го зачувате.

PNG уредник

Оцени ја оваа алатка
3.1/5 - 35 гласови